lördag 11 oktober 2008

Bloggtoppen

Bloggtoppen är resultatet av ett evigt sökande efter intressanta bloggar att läsa. Visst finns det sidor med länkar till bloggar men dessa har ofta resulterat i att man besöker bloggar med ett inte alls för genomtänkt innehåll. Därför dök tanken upp att det behövdes en plats på internet där man kunde hitta de bloggar som var intressanta att läsa. Här kommer Bloggtoppen in i bilden. Starten gick runt den 20 Augusti 2005. Svårigheten att på ett lätt sätt göra det möjligt för besökarna att hitta bloggar om intressanta ämnen kom att lösas med att Bloggtoppen listar bloggar efter hur många besökare bloggen har. Många besökare borde betyda att det är en intressant blogg. Ser du således en blogg med Bloggtoppenloggan på så vet du att den finns listad här och du kan också se på vilken plats den ligger just nu. Smidigt va?!

Resultat från idag

1. blondinbella, presentation anses överflödig
2. Kenza, En blogg om min vardag, mode, shopping m.m.. Är en 17 årig halvmarockansk modell som älskar att plåtas & shoppa. Har en urgullig liten chihuahuavalp som heter Armani.
3. Pixation, Nu är du välkommen att genom bilder följa med bakom kulisserna hos Pixation Photography på plåtningar, fester och andra galna upptåg landet över!
4. Fuck you right back, Katrin Schulman eller zymlinger eller vad hon nu hetter idag

Jag inser att jag inte har samma intresse som merparten av bloggläsarna i sverige. Så jag får allt göra på det gammla goda sättet surfa runt, leta tips och hitta lite guldkorn här o där :)

See Yaa

Inga kommentarer: