söndag 15 februari 2009

Spotify

Lyckades jag lägga vantarna på för några veckor sen. Som den snälla sambon jag är så gav jag den raskt till gubben och räknade med att han utvärderade om det var något att ha eller inte. Jag har inte sett till min spotify sen dess, däremot så hör jag den från morgon till kväll.

Jag har läst att många inte höjer spotify till skyarna direkt, andra blir helt lyriska när dom berättar om sitt spotify. Min gubbe tillhör den senare skaran, om man kunde se statistik på vem som använder det mest tror jag gubben hade varit med bland topp-10. Min gubbe älskar musik, att leta upp vilka fler som spelat in samma låt, hitta nya låtar med artister han gillar (tilläggas bör att vi pratar in populärmusik nu, gubben har en passion för 50-talet med vissa tillägg).

Om jag skulle fråga vilken gåva han fått av mig som varit bäst tror jag spotify rankats rätt högt, det är skönt när man lyckas. Min bonus får vara att jag i regel får höra lite bra musik när det är dax att sova, gubben gör nya listor för olika tillfällen hela tiden nämligen.

See Yaa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hör också till den lyriska skaran och faktum är att jag inte sett till särskilt många negativa reaktioner heller. Men det var å andra sidan några veckor sedan jag läste allt som skrev om Spotify.

Tänkte bara tipsa gubben (och dig) om en sida där man snabbt och enkelt får reda på vad som läggs till nytt i Spotify. Kolla in Spotinews.

Trottoarhäxan sa...

Tackar så mycket för tipset och lämnar genast över det till gubben. Med risk för att jag ser ännu mindre av honom ;)