torsdag 5 februari 2009

Män i uniform

Ge män en uniform och jag är övertygad om att minst hälften genast intar en kaxigare attityd. Några av dessa nöjer sig inte med det utan adderar ytterligare attityd och upplever sig som kungar.


Poliserna i Malmö hade några mindre trevligt formulerade meningar att uttrycka om ungdomar med invandrarbakgrund. Det är bra att det uppmärksammas, men ingen skall tro att det stoppar vid rasism. Jag har hört många poliser uttrycka sig lika nedsättande och uppmålande om vad dom skulle göra med svenska ungdomar som demonstrerar mot något (det är väl det man gör när man är ung). Så jag skulle vilja påstå att många poliser har en mycket krass syn på mänskligheten när den är ung oavsett bakgrund.

Teorin att det är män med små apparater eller andra till kortakommande funkar inte hela vägen eftersom det även finns kvinnor i uniform som anammar samma torftiga betende. Så det måste vara en mer mental defekt som gör att dom slutar tänka vuxet och förståndigt.

Förmodligen lider dom även av samma åkomma som en fd man till mig som totalt glömt bort allt om hur det var när man var ung den dag han passerade 30.

Det säger en hel del när våra poliser har samma unkna vokabulär som vår tonåringar har. Vem är det som borde veta bäst...

See yaa

Inga kommentarer: