lördag 24 januari 2009

Blogg-drottningen är besudlad

Brukar zappa lite över på Lets dance. Tycker programmet i sig är lite segt att följa men det är lagom att se sammandraget och vem som åker ut. I går fick Blondinbella lämna vilket jag får säga överraskade mig lika mycket som det verkade överraska henne.

Flickan i fråga har gjort den del felaktiga taktiska val under en period men inte trodde jag att hennes sk skara var beredda att dissa henne redan. Så frågan är vad som hänt.. varför får drottningen mindre röster än George Scott. Dom som åker ut först är i regel dom som man helt saknar en relation till. Dom som inte är omtyckta av svenska folket.

Titta tillbaks på tidigare lets dance inte fasiken har soporna alltid åkt först, i den här typen av program är det inte ovanligt att någon med 2 vänsterfötter dansar kvar pga tidigare popularitet och en charmig framtoning. Så vad var det som gick fel för blondinbella.

Jag är helt övertygad om att TV4 sitter och funderar över detsamma, dom har lätt kalkylerat med att nå en ny målgrupp, få högre tittarsiffror - hur många läsare var det nu blondinen säger sig ha.. oavsett det så får man tydligen konstatera att alla hennes läsare är tydligen inte anhängare..

Det blir i alla fall spännande och se vad som händer framöver, blev hon för stor? Gjorde hon för många felaktiga val för sitt varumärke? Är hela Blondinbella bara en stor uppblåst ballong... som spricker när man trycker tillräkligt mycket.

En sak som slog mig var att tillbaka på svart/vitt tiden och när ljudfilmen fick premiär fanns det en kvinnlig stjärna vars röst dom var tvungna att dubba. Kvinnan var bildskön men rösten var en katastrof som skar genom den tjockaste av trumhinnor

See Yaa

Inga kommentarer: