lördag 6 december 2008

Färjan Håkan vill spela strandtennis

Man läser i artiklar hur han börjar tröttna på engångsligg och hur han inget hellre vill än hitta en varm o go tjej som han kan spela strandtennis med…

Patetiskt, det finns namn på dessa typer – s.k. strandraggare. Samma dag som dom får nobben och det inte funkar längre med engångsligg som står på kö, börjar de snyfta och dra sin visa om hur synd det är om dom som aldrig hittar rätt fast det enda dom vill är att hitta en tjej som dom kan slå sig till ro med och starta familj pyttsan. Detta brukar inträffa vid 40-års åldern konstigt nog.

sanningen är nog närmare att när marknaden börja sina så är det dags att se över sitt hus och skaffa sig ett ligg som stannar kvar så man inte helt plötsligt står utan, för det vore en katastrof för dessa killar vars hela existens bygger på att det varje dag står en ny blondin (går även med annat, dom är inte så kräsna när det gäller) som inget hellre vill än att värma deras säng en natt.

Inte fasiken är det någon att spela strandtennis med några veckor under våra sommardagar som dom letar efter, patetiskt! Och hur patetiskt blir det inte när sedan tidningarna dessutom låter honom gråta ut i pressen, jag skulle vilja säga dubbelt! minst.


See Yaa

Inga kommentarer: